Monday, October 31, 2016

AVATAR QUIZ ΣΤΟ WWW.NICKELODEON.GR

Μπείτε στο www.nickelodeon.gr για να τεστάρεται άλλη μια φορά τις γνώσεις σας πάνω στο Άβαταρ και στον Θρύλο της Κόρρα, πατήστε απλώς εδώ για να το δείτε.


Monday, October 24, 2016

KORRA VS KUVIRA


Δείτε την επική μονομαχία της Κόρρα με την Κουβίρα σε δύο μέρη για το τέταρτο βιβλίο, αυτό της Ισορροπίας. Μην ξεχάσετε επίσης να ψηφίσετε στην ψηφοφορία που βρίσκεται στα πλάγια του blog αυτού για το ποια είναι η αγαπημένη σας και πιο θεαματική μάχη στο Θρύλο της Κόρρα, Κόρρα εναντίον Αμόν, εναντίον Ούναλακ ή Ζαχίρ, ή μήπως εναντίον της Κουβίρα.  

Monday, October 17, 2016

ΜΠΑΤΑΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ο Μπατάρ Τζούνιορ (Baatar Jr) είναι ο γιος της Σου Μπέιφονγκ, αδερφός της Οπάλ και μέλος της υπόλοιπης οικογένειας Μπέιφονγκ. Ο Μπατάρ είναι καλός με την τεχνολογία και έγινε επιστήμονας και αρχιμηχανικός στην εκστρατεία της Κουβίρα για την επανάκτηση του βασιλείου της Γης, αφότου αρχικά η Σου αρνήθηκε να ηγηθεί σε αυτή. Αυτός έφτιαξε και το υπέρ όπλο της Κουβίρα για την επίθεση στη Δημοκρατική Πόλη στο τέλος, όπου ήθελε και να την παντρευτεί, ωστόσο αυτό δεν προχώρησε όταν αυτή έστρεψε το όπλο εναντίον του θέλοντας να καταστρέψει και την ομάδα Άβαταρ μαζί του. Έτσι τελικά ζήτησε συγνώμη στη Σου και την υπόλοιπη οικογένεια του και επέστρεψε στη ζωή του στη Σάο Φου.

Monday, October 10, 2016

KORRA VS ZAHEER



Δείτε την επική μάχη μεταξύ της Κόρρα και του Zaheer για το φινάλε του τρίτου βιβλίου αυτού της Αλλαγής.

Monday, October 3, 2016

AVATAR THE LAST AIRBENDER LIVE ACTION FAN VIDEO


Δείτε άλλη μια υπέροχη παραγωγή από θαυμαστές της σειράς του Άβαταρ όπως το μόνο το blog αυτό ξέρει να βρίσκει και να παρουσιάζει σε εσάς τους χιλιάδες θαυμαστές της σειράς αυτής, στην Ελλάδα και όχι μόνο.